info@konceptz.nl     +31 (0)6 - 53 79 18 24

OVERIGE DIENSTEN


Naast websites, nieuwsbrieven en zoekmachine marketing biedt Koncetpz ook hosting, social media diensten, up to date houden van wordpress websites en webmaster services aan.

DOMEINREGISTRATIE EN WEBHOSTING


Konceptz biedt betrouwbare hosting in Nederland. U kunt bij ons terecht voor alles wat met hosting te maken heeft. Opslag op servers, het hosten en registreren van domeinnamen en ga zo maar door.

Dankzij onze efficiënte bedrijfsvoering en serverbeheer zijn we in staat goedkope webhosting aan te bieden. Een goede bereikbaarheid, eerlijke prijzen en vakkennis; dat is waar Konceptz voor staat.

hosting

SOCIAL MEDIA


social-media

De invloed die social media heeft op het dagelijks leven is enorm. In Nederland is het gebruik van social media in relatief korte tijd dusdanig toegenomen waardoor social media niet weg te denken is uit de maatschappij.

Het massale gebruik van social media biedt natuurlijk kansen voor deze diverse media. Zorg daarom dat ook uw bedrijf zichtbaar is op onder andere Facebook, Twitter, LinkedIn, Instragram en Youtube.

WORDPRESS ONDERHOUD


Het is zover. U hebt een nieuwe WordPress website. U heeft er tijd en geld in geïnvesteerd. Het actueel houden van uw website is belangrijk, dus u gaat aan de slag met bloggen, plaatst van nieuwsberichten en geeft inzicht over uw bedrijf en diensten op pagina’s. Dit doet u op regelmatige basis.

Naast het actueel houden van de content op uw website is het net zo belangrijk om het hart van uw website, WordPress, plugins en eventueel het thema, up to date te houden.

wordpress-onderhoud

WEBMASTER DIENSTEN


webmaster-services

Heeft u geen tijd om uw eigen website up to date te houden? Of heeft u (tijdelijk) geen webmaster in dienst?

Ook al beschikt u als ondernemer over uitstekende ‘content’, dit blijft vaak toch op de plank liggen, zo blijkt uit de praktijk. Daarmee blijft uw content onopgemerkt voor bezoekers van uw website. Bedenk dat zowel uw bezoekers als Google een goed onderhouden website verwachten…

Het is goed om te weten dat u het onderhoud van je website eenvoudig en laagdrempelig bij Konceptz kunt uitbesteden.
UA-88568723-1